در این قسمت از آموزش های کمپانی سبز ، لوازم مورد نیاز برای کشت اسپیرولینا را برای شما قرار داده ایم.  فرض این مقاله بر این است که شما از مقدمات اینکه اسپیرولینا چیست و چه کاربردی دارد آگاه هستید.

لوازم مورد نیاز برای کشت اسپیرولینا:

برای دیدن ادامه مطالب اینجا کلیک کنید  .

1- مخزن آب:

اولین مورد مخزن آب می باشد . برای پرورش اسپیرولینا می توانید از آکواریوم ، ظرف های پلاستیکی ، بطری های 10 یا لیتری ، استخرهای پلاستیکی ، وان ( در این مورد می توانید از پوکه های یخچال به عنوان وان استفاده کنید ، کافی است که درون آن پلاستیک قرار دهید تا آب از آن خارج نشود ). خب قاعدتا هرچه مخزن آب استریل تر باشد و میزان موادی که با محیط رد و بدل می شود مثل باکتری های درون هوا و … کمتر باشد و کیفیت جلبک بیشتر و قیمت آن بالاتر می باشد.

لوازم پرورش اسپیرولینا

لوازم پرورش اسپیرولینا

لوازم پرورش اسپیرولینا

لوازم پرورش اسپیرولینا

لوازم پرورش اسپیرولینا

 

2- بخاری ( بسته به منطقه جغرافیایی نیاز است )

از آن جایی که یکی از پارامتر های مهم پرورش اسپیرولینا  ” دما “ می باشد و رشد اسپیرولینا بستگی زیادی به کنترل دمای محیط کشت دارد ، برای مناطق خیلی سرد توصیه می شود. بهترین دمای برای رشد 22 – 35 درجه سانتیگراد می باشد. دمای پایین تر از این بازه رشد اسپیرولینا را نصف و دمای بالاتر از این بازه محیط کشت را از بین می برد.

لوازم پرورش اسپیرولینا

 

 

3- دماسنج
در متن بالا  درباره ی اهمیت دمای محیط برای کشت اسپیرولینا صحبت کردیم و دمای مناسب برای پرورش را بازدهی بین 22-35 درجه ذکر کردیم.

 

4- پمپ هوا
عدم گردش محیط کشت باعث ته نشین شدن مواد و جلبک می شود. پمپ هوا (به صورتی که در آموزش ها به شما توضیح می دهیم ) هم باعث چرخش محیط کشت می شود و هم اکسیژن و دی اکسید کربن که برای جلبک حیاتی هستند را به محیط کشت پمپاژ می کنند. بسته به اینکه مقیاس کشت شما چند لیتر می باشد ، از پمپ های آکواریومی ساده تا پمپ های قوی تر قابل استفاده هستند.

 

 

 

5- لوله هوا:
لوله هوا که به پمپ هوا وصل شده و آب را به جریان می اندازد. ساخت این مورد را در مقالات بعدی ما می توانید مشاهده کنید. از سنگ های هوا استفاده نکنید ، سنگ ها باعث باکتریایی شدن محیط کشت می شوند

 

6- آب بدون کلر:
مورد مهم دیگر آب بدون کلر می باشد. کلر باعث از بین رفتن اسپیرولینا می شود . آب شهر برای پرورش اسپیرولینا مناسب است اما باید : آب به مدت 3-4 روز بماند تا کلر آن از بین رود و سپس اسپیرولینا به آن اضافه گردد. همچنین اسپیرولینا مواد موجود در آب را به خود جذب می کند و وجود عناصر سنگین مثل مس و … که سمی هستند نیز جذب اسپیرولینا می شود برای همین آب لوله کشی مناسب ترین آب است و آب مصرفی برای اسپیرولینا مقدار زیادی نیست پس از این بابت نگران نباشید.

 

 

7- ph سنج:
Ph نیز فاکتور مهمی برای پرورش اسپیرولینا می باشد . هنگام شروع کشت معمولا PH به حدود 8.5 میرسد و رفته رفته بالا میرود تا از محدوده 10 نیز عبور میکند ، یعنی زمان برداشت محصول میتوان PH را بین  و کمتر از 11 نگه داشت و این بدین معنی است که تمام آلودگی ها و میروبها در آن محیط نابود میشوند ! اگر نیاز به کنترل ph داشتیم می توانیم با استفاده از جوش شیرین این کار را انجام دهیم زیرا جوش شیرین خاصیت قلیایی دارد.
برای اندازه گیری ph  می توان از phسنج دیجیتال یا کاغذ های لیتموس استفاده کرد.

 

 

 

برای دیدن ادامه مطالب اینجا کلیک کنید  .


آموزش پرورش جلبک اسپیرولینا اسپیرولینا ,​ ,  ,آب ,کشت ,های ,می باشد ,    ,​   ,محیط کشت ,​ ​ ,برای پرورش اسپیرولینا ,ادامه مطالب اینجا ,دیدن ادامه مطالبمنبع

نحوه پرورش و زیاد کردن استوک جلبک اسپیرولینا

پرورش اسپیرولینا در خانه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه اینترنتی مستر آنلاین | نرم افزار | بازي | اس ام اس | عکس | آهنگ | فيلم پیکسرچینگ سایت رسمی دستگاه تصفیه آب شرکت باربری و اتوبار ظرافت بار زابل آنلاین کنکوراز حرکت و آموزش کسب موفقیت جامع ترین خبرنامه تخصصی گردشگری لیست قیمت انواع کالباس بر